mizu
newsletter

Chilli karfiol

MiZu

Výborný recept na ľahkú zdravú prílohu k mäsu, alebo šošovici. Takisto super nápad na šalát – teplý alebo studený.

Potrebujeme:

-1 karfiól
-2 PL kokosového oleja (pokojne menej ak si strážite makrá)
-1 strúčik cesnaku
-2 PL paradajkového pretlaku alebo paradajkovej omáčky
-trošku sušeného čili
-trošku provensálskeho korenia
-100g kokosového mlieka (použila som BodyFuture)
-soľ

Postup:

Karfiól si porozdeľujeme na ružičky.Na panvici rozhohrejeme olej, pridáme roztlačený cesnak a asi pol minútky opekáme.

Pridáme karfiól a na strednom plameni ho restujeme asi 20-25 minút.

Potom pridáme pretlak, čili a korenie a restujeme ďalších 5 minút.

Nakoniec polejeme kokosovým mliekom a posolíme a varíme cca 5-7 minút.

MiZu lifestyle

Bratislavská 19 90029

Nová Dedinka

mizulifestyle@mizulifestyle.sk