Škoricový koláčik v hrnčeku

MiZu
Hrnčekové koláče sú super, lebo ich jete rovno z hrnčeku a nemusíte sa zapodievať tým, či sa vám ich podarí vyklopiť bez toho aby sa prilepili. Tento koláčik je z rastlinných surovín. Je výborný a pripomína mi škoricové hniezdo! Mňam. Ak máte mikrovlnku je za tri minúty hotový. Ak nie (ja nemám), počkáte si 15 minút.
Potrebujeme:
-40g mandľovej múky (jemne pomleté mandle)
-30g mandľového nesladeného mlieka
-5g kokosového oleja
-5g javorového sirupu alebo medu alebo stévie
-štipku kypriaceho prášku
-5g kokosového cukru
-pol lyžičky škorice
Všetky prísady okrem cukru a škorice, zmiešame v hrnčeku alebo malej zapekacej miske.
Škoricu a cukor si premiešame v druhej miske a nasypeme do hrnčeka.
Nožom to jemne vmiešame dnu a vytvoríme taký škoricový vírik.
Buď to dáte na 1-2 minúty do mikrovlnky (bude to strašne horúce!!!) alebo na 15 minút do rúry na 180 stupňov.